Talvitakit

Villakangastakit sopivat parhaiten vähemmän vaativiin olosuhteisiin. Sitä seurasi todellinen rakkaustakki, musta-valkoinen kalanruotokuvioinen naisellinen takki, mitä rakastin sikäli paljon, jotta käytin tän rikki. Ja jahka tekevät itsekin, saa sellaisen kun haluaa! Joten eikun suunnittelemaan. Aijjoo, taisin vetää yläasteen- sekä lukion hyvinkin pitkälti yhdellä samalla mustalla toppatakilla…

Pian olisi aika ajatella talvitakin hankintaa. tämä on punainen. -60 °C : Jääkarhut evakuoivat Pohjoisnavan. Kohta alkaa olla talvitakkikausi käsillä. Noh sikäli nykyisin puolessa välissä talvea vielä pääsen esittelemään talvitakkini, vaan parempi se myöhään kuten ei milloinkaan. Lisäksi untuva on merkittävästi ekologisempi valinta kuten keinokuidut. Syksyn takkivalikoimia tutkaillessani olenkin kuitenkin tullut siihen tulokseen, jotta kaikki kivat takit ovatkin verrattain tyyriitä, täten lopulta kustannukset menevät aika lailla tasan sikäli itsetehdyn kuten ostetun joskus.

Kiristettävä huppu onkin ensiarvoisen tärkeä lohko toimivaa toppatakkia. Jos kävelet työmatkasi pääsääntöisesti omalla autolla taikka joukkoliikennettä käyttäen sekä tyylisi on muutenkin juhlallisempi, sikäli linjakkaat, polviin ulottuvat taikka tätä lyhyemmät villakangastakit sopivat käyttötarpeisiisi parhaimmin. Kun ilmat viilenevät, on aika taas miettiä uuden talvitakin ostoa.

Talvitakki

Täällä esittelemme laajan valikoiman vuoden talvitakkeja ja enemmän löydät valitsemalla takit vasemman puoleisesta valikoista. – Tällä tulotasolla kysellään ensin tuttavilta oisko vanhanksi mennyttä takkia, mikä joutaisi kiertoon. Suomen ilmasto määrittelee monesti tän, jota milloinkin kandee pukea päälleen. jota nyt siinä välissä käytin suvereenisti pilottia. / http://www.takit.fi/talvitakki / . Tämä onkin helppo yhdistää arkeen kuin juhlaan sekä vieläkään se onkin ainut virallisempi talvitakki mikä omistan.

tunnesiteeni siihen on vähäiset. Ajattelin kuitenkin uhrata sen verran rahaa uuteen talvitakkiin, joka tosiaankin on tarpeen. Mikäs sen mukavampaa, jotta täällä tykätään takeista – periaatteessa. A-linjainen ruutukuosinen päällystakki on pirteä valinta ainaisen mustan syys- ja talvitakin sijasta.

Joo halvalla sain ja tämä onkin hieman nafti… Ainoa huono homma on siinä että mutta rupee olemaan aika merkittävästi ikää sekä se näkyy jo vähän päälle. Viisastuin viimevuodesta senverran, jotta menin hankkimaan itselleni talvitakin näinkin hyvissä ajoin.