Talvimuodin talvitakki esittäytyvät hienoina verkossa

-70 °C : Suomalaisilta palaa pinna kun Kossua ei saattaa enää säilyttää ulkona‎-273 °C : Absoluuttinen nollapiste. Ruma, vain lämmin ja kiva kuin makuupussi. Katso myöskin, millaisen takin Madonna, Anne Hathaway, Eva Longoria sekä toiset julkkikset on valinneet. Kaapissa mulla onkin vieläkään heidän lisäksi musta toppitakki pitkän mallinen, minkä onkin mukava vetäistä päälle milloin ainoastaan, vaan en oikein viihdy sillä silloin se on aika muodoton.

Valmistaudu talven pakkasiin tilaamalla lämmin talvitakki jo hyvissä ajoin. Tätä on tässäpä jo varsinkin viimeiset muutama vuotta metsästetty juuri nyt ajankohtaisen mallin mukaisia villakangastakkeja, vain siihen asti he on ainakin Suomen putiikkien valikoimissa melkeinpä loistaneet poissaolollaan…Joten miten voikin olla, oi MIKSI nimenomaan NYT se täydellisten talvipalttoiden esiinmarssi, kun pakottavaa tarvetta uusille takkihankinnoille ei edes tulevalle talvelle pakosti olisi.

Talvitakit http://www.takit.fi/talvitakki/ netissä

Olkoonkin kauden trendiväri, toivoo kaiken skarppaavaa, mustaa talvipalttoota. se on punainen. Sitä seurasi todellinen rakkaustakki, musta-valkoinen kalanruotokuvioinen naisellinen takki, mitä rakastin niin merkittävästi, niin että käytin tän rikki. Ja silloin tämä Lindexin ohuttopattu, hieman parkamallinen kuparinhohtoinen takki, jota tuijottelen 5:n vuoden kuluttua edelleen ihastuneena, silti tämä onkin aika nähty jo. Joo halvalla sain ja se onkin hieman nafti…

Talvitakit netistä

Talven pakkaset taittuvat paljon helpommin, kun ylläsi on superlämmin sekä korkealaatuinen naisten talvitakki. Tää onkin myöskin minun ainoa musta talvitakki mikä sinänsä on aika outoa. Toppatakki onkin monikäyttöinen sekä vaativiinkin olosuhteisiin tottuneen valinta. Koska talvitakkia käytät talven jopa jokaisena päivänä, haluat sen varmasti myöskin näyttävän yhtä hyvältä, kuten se tuntuu.

Valitse pitkä toppatakki, jos vietät merkittävästi aikaa ulkona. Tilasin takit.fi:stä talvitakin sekä tänään tämä sit hyppytunnin aikaa tuli kotiovelle postimiehen käsissä. takit.fi:llä ei kuitenkaan ole unohdettu tyylikkyyttä ja muodikkuutta, ainoastaan tarjoamme trendikkäät vaatteet säähän kuten säähän ja niin myös kylmiin pakkasilmoihin.

Tällöin takista voi juuri sellaisen kuten haluaa sekä tämä tehdäänn istumaan nimenomaan omalle vartalolle. -30 °C : Suomalaiset alkavat kuivata pyykkiä sisällä-40 °C : Suomen armeijan talviharjoitus perutaan liian lämpimän sään takia.

Myös takin teettäminen on oiva, joskin hintavampi vaihtoehto. Onneksi vaikka tarjoaa muodikkaat vaatteet säähän kuin säähän ja noin onkin myös talvipakkasten laita. A-linjainen ruutukuosinen päällystakki on pirteä valinta ainaisen mustan syys- ja talvitakin sijasta. Talvitakkien ostot tehdään hänen mukaisesti vähintään puoli vuotta aikaisemmin.

Tämänhetkinen väljiä cocoon- sekä boyfriend -mallisia palttoita suosiva takkimuoti kolahtaa nykyään kyllä täällä päässä aika täysillä. Suomi voittaa jalkapallon maailmanmestaruuden. No okei menin mie jo yhden sellaisen salamarakkauspäissäni tekemään. Joko kaivat vanhan takkisi kesäsäilöstä taikka sitten on aika suunnistaa liikkeeseen hankkimaan uutta. Ja roikkuuhan vinttikomerossani vielä petroolinsininen vintagetekoturkki, jonka on hemmetin kuuma sekä haisee oudosti öljyltä sekä hirmupakkasilla hyväksi huomattu, miesten untsikka.

takit.fi/talvitakki>Talvitakkeja netistä

En kuulu niihin, mitkä hankkivat kaapit täyteen monenlaisia takkeja, mitä vaihdellaan fiilisten mukaisesti.