Sähkötupakka verkosta

Tätä tavaraa käytetään mm. Kouluissa on ollut joitain pieniä ongelmia kun taskuun mahtuvat videopelit sekä sittemmin kännyköiden pelit yleistyivät, vaan niistäkin selvittiin ihan vailla myyntikieltoja ja jopa vailla ikärajoja. Todennäköinen syy onkin tämä, että he ovatkin niin kevyitä, että niiden kannattelemiseen ei tarvita kättä, tällöin automaattisuudella saavutetaan se etu, että ainoastaan imemällä huulten välistä sähkötupakkaa, se muodostaa savun kaltaista.

Sähkötupakka huonoksi keuhkoille

Suosituimpia apukeinoja tupakoinnin lopettamiseen on nikotiinilaastarit ja -purkat, mistä tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat Nicorette sekä Nicotinell. Terva on myös isoin syöpäriskiä lisäävä savukkeiden palamisjäte, mutta terva tarttuu keuhkoja puhdistaviin värekarvoihin sekä noin aiheuttaen rasitusta keuhkon pintakudokseen, mikä altistaa keuhkot pahanlaatuisille solumuutoksille.

Syistä tähän myöhemmin. Sähkötupakan avulla tupakoinnin lopettaminen pystyy sen tähden, jotta käyttäjä saattaa itse annostella saamansa nikotiinin lukumäärän. Automaattista, röökin tavalla käytettävää mallia hakevalla suosittelen edelleen yllä mainittua DSE-901 e-savuketta vaan napilla varustettu manuaalinen Joye510 päihittää kaiken tässä kokoluokassa niin höyryn määrässä kuten kurkkutuntumassakin.

Korvaako sähkötupakka analogisen savukken?

Onko sähkötupakointi normaalia röökaamista edullisempaa? Sähkötupakan kustannukset normaaliin tupakointiin verrattuna ovatkin paljon alhaisemmat, jospa kustannuksia tarkastellaan pitkällä aikavälillä. Tupakkalain mainontakiellolla onkin vaikutuksia Sähkötupakan myynnin järjestämiseen, varsinkin mutta, jospa tuotteita myydään verkossa.

Sähkötupakka ei ole niin haitallinen

Olen kuitenkin itsekin todistanut jotta myöskin nikotiinittomalla versiolla pystyy lopettaa tupakoimisen kokonaan. Joissain tupakkamalleissa liian kovan imun ilmaisee vilkkuva ledvalo. Myös esimerkiksi Käyttökokemus onkin toisin sanoen lähempänä vahvahkoa perinteistä savuketta.

Sähkötupakka onkin kiistämättä tehokkain keino lopettaa tupakointi, mutta kyseessä onkin vaikka etenkin käyttäjien keskuudessa enemmälti tupakoinnin jatkamiseen soveltuva laite, mihin useat jääneet koukkuun tästä saatavien suurien nikotiinipitoisuuksien takia. Tuotetta kokeilleet toisaalta taas on melkein järjestäen todenneet sen tehokkaimmaksi keinoksi lopettaa tupakointi.

Sähkötupakka maksuton informaatio

Lisäksi saat valita eri makujen välillä, kuin vanilja, suklaa, kahvi ja menthol.