Nikotiini ja sähkötupakka

Nikotiini nostaa verenpainetta, rasittaa sydäntä ja alentaa yleistä terveydentilaa vain ei oo keuhkoahtauman sekä keuhkosyövän aiheuttaja. Sanottakoon, että keuhkoahtaumatauti ja keuhkosyöpä ovatkin näitä, mihin röökaajat kuolevat yleisimmin. Sähkötupakka patruunaan lisättävä täyttöneste onkin propyleeni-glykoli-pohjaista. Tätä ainetta käytetään yleisesti elintarvikkeissa ja kosmetiikkatuotteissa. Sähkötupakka on siis aika terveellinen keksintö oikeaan tupakkaan verrattuna. Sen idea onkin nerokas: Käyttäjä ei lopeta nikotiinin käyttöä.

Sähkötupakka saa aikaan aidon röökaamisen tunteen. Vaikka se on sähköinen vekotin, onkin se suunniteltu mahdollisimman kevyeksi. Sähkötupakka emuloi ulkomuodoltaan sekä väriltään savuketta. Sen päässä on pieni LED-valo, jonka markkeeraa savukkeen tulipäätä. Valo syttyy yleensä jahka sähkötupakkaa imutetaan.

Sähkötupakka ei itseasiassa oo tupakkatuote, se ei pidä sisällään kessua. Katsotaan tässäpä nykyisin vaikka vähän käyttämisen perusteita. Sähkötupakan Akku: Aloituspakkauksen messissä käy luonnollisestikin akkulaturi jolla voit ladata sähkötupakkasi akkuun virtaa. Ensimmäisellä latauskerralla suositellaan että annat akun latautua näin kymmenisen tuntia, mutta tulevaisuudessa akun lataus kestää parista kolmeen tuntia.