Laihdutus

Otatuta puolisollasi vai luottoystävälläsi valokuvia laihdutuksesi eri vaiheista Muista, että valokuvissa ja videolla suomalaiset näyttävät tutkitusti lihavammilta kuin ovat oikeasti!!! (Ei ole urbaanilegenda, liittyy perspektiiviin, mikä kuvat latistavat). Kouluruokalassa meillä onkin erinomaisia tuoresalaatteja.
Laihdutus ja pysyvän muutoksen ylläpitäminen tarttee ennen kaikkea päättäväisyyttä ja pitkäjänteisyyttä. Arghhh! Mulla onkin eräs työkaveri, jolla on samanlainen projekti sekä henkilön kanssaan pystyn juttelemaan siitä asiasta.

Mulla onkin nyt jo harvat päivät jumittanu paino tossa 58,2 kilossa :/ syömiset on taas menny ihan miten sattuu, alotin uuden työn ja maanantaina jännitti sikäli paljon että en saanu oikeen mitään alas, taisin syödä kolme myslipatukkaa päivän kuluessa 😀 eilen sitte jälleen masu murisi koko ajan sekä otinkin kovin maanantain kalorit takaisin.

Laihdutus on vaikea prosessi

Syö kunnon aterioita ja muista lautasella vihannekset. Ja jospa joku muu saattaa siihen niin aivan varmasti pystyt myöskin sinäkin! Olitpa silloin mies vai nainen sikäli rantakuntoon pääseminen tarttee sinulta rasvaprosentin pienentämistä. Hieman ennen 12kk 2011 vaihtumista vuodeksi 2012 laitoin Facebookiin: Niinpä usea kuten tästä tykkää, sikäli suuri määrä päivää olen herkkulakossa.

Laihdutus

Ruokaa ei tarvita niin huomattavasti. Suuri ylipaino enemmän sokeritaudin vaaran yli kymmenkertaiseksi. Töiden päästä syön kahvin kanssa juustotai kalkkunaleivän, teen usein myös vispipuuroa puolukoista sekä speltmannaryyneistä. Käy kampaajalla ja vaihda hiustyyliä. Väitteen esittänyt tarkoittanee varmaankin sitä, ettei syö varsinaisia aterioita, vaan pupeltaa mahdollisesti huomaamattaan välipaloja, mitä ei miellä syömiseksi. Sivuilta löydätkin linkkejä, laihdutusruoka reseptejä, arvosteluja ja muuta mielenkiintoista materiaalia liittyen laihduttamiseen.

Proteiinien syöminen nostaa aineenvaihduntaa myös toisella tavoin. Vedenjuonti onkin erittäin tärkeää, mutta tämän merkitys vanhenee laihduttaessa. Tavoitteenani on oppia pysyviä elämäntapamuutoksia, Aiju kertoo. Painoa oli tässä siis ajassa pudonnut näin 35 kiloa.