Sähkötupakka turvallisuus

Sähkötupakka sammuu heti jahka lopetat imemisen sekä käynnistyy yleensä ilmanpaineen (imu) taikka äänen vaikutuksesta. Sähkötupakan käyttökustannukset voivat vaihdella suurestikin. Jos keskityt vain yhteen malliin sekä hankit ainoastaan välttämättömät tarvikkeet sikäli hinta on saletimmin tupakoimista edullisempi. Useimmat vaikka toivovat loppujenlopuksi testata muitakin laitteita ja eri aromeja ja tässä siis kohtaa sähkötupakka pystyy muuttua kalliimmaksi vaihtoehdoksi.

Sähkötupakassa tupakanpuru korvataan nesteellä jota kuumentamalla tuotteesta on mahdollista imeä savua muistuttavaa vesihöyryä. Hintaan tuntuu huomattavasti tietenkin myös tämä, mistä sähkötupakkasi ostat. Ennen ostamista, muista nähdä nettikauppalista ja hyödynnä alennuskoodit. Höyryn määrään tuntuu eniten käytettävä vekotin sekä täyttönesteen sisältö. Vesihöyry sisältää myöskin nikotiinia, jospa henkilö käyttää nikotiinia sähkötupakassaan.

Vesihöyry ei oo savua, täten sen polttaminen on vaaratonta sivullisille henkilöille ja ennen kaikkea savuketta haitattomampi vaihtoehto käyttäjälle itselleen. Sähkötupakan avulla tupakasta eroon pääseminen onkin miellyttävää, vain myös tehokasta. Suurin määrä sähkötupakan tilaajista tilaa nesteensä nikotiinillisena, mikä ei sinänsä ole vaarallista, jotta nikotiini itsessään ei tapa, toisin kuin röökin savu.

Euroopan komission mukaisesti nikotiinia sisältävät sähkötupakka valmisteet voivat kuulua EU:ssa lääkelain piiriin. Nikotiinittomien valmisteiden valmistusta sekä myyntiä ei kontrolloida, eli niiden koostumuksessa esiintyy isoa vaihtelua sekä tuotteiden turvallisuudesta ei ole tietoa.