Sähkötupakka kauppa paikat

Sähkötupakka näköisversioi ulkomuodoltaan ja väriltään tupakkaa. Akun lataukseen saattaa kulua muutama tunti, niin ei tarvitse odotella turhaan akun latautumista. Sanoisin vaikka jotta et pystyy kävästä vikaan kun valitset yltä itsellesi kivan kokoluokan sekä budjettiisi mukavan mallin.

Sähkötupakka kauppa lista

Sähkötupakan edut on huomattavat ja monelle tupakoitsijalle tämä on erinomainen ratkaisu, kun tahtoo hitaasti lopettaa tupakanpolton totaalisesti, säästää rahaa tai vaalia terveyttään. Normaaliin tapaan akku vähenee käyttämisen yhteydessä, mutta yleistä käyttöikää akulle on ikävä määrittää. Sähkötupakka on siis terveellisempi vaihtoehto tämän käyttäjälle sekä hänen läheisilleen. Hyvä aloituspakkaus (starter kit) sisältää kaksi ladattavaa akkua, atomisaattorin, muutaman patruunan sekä laturin.

Suomalaisen lääkäriseuran Duodecimin pääsihteerin Matti Rautalahden mukaisesti nikotiinipitoisella sähkösavukkeella saatetaan korvata vanhanaikaiset tupakat. Lisäksi laitteiden koostumus ja laatu on vaihdelleet myöskin nimellisesti samanlaisten laitteiden välillä.

Sähkötupakka netissä

Patruunassa oleva täyttöneste siirtyy automaattisesti höyrystäjään sekä atomisoija aktivoidaan joko painamalla sähkötupakan akussa olevaa katkaisijaa (manuaalinen versio) vai pelkästään imaisemalla sähkötupakasta (automaattinen versio). Yleensä nestemmäinen aine koostuvat enimmäkseen propyleeniglykolista tai glyseriinistä, jota onkin jatkettu vedellä ja monenlaisilla makuaineilla.

Nikotiinipitoinen sähkötupakka

Akun ja nestepatruunan välissä onkin höyrystäjä (atomisoija) minkä nimensä mukaan lämmittää liuosta muuttaen sen höyryksi. Myöskään Yhtäkään röökin lisäainetta ei oo silti vieläkään testattu tän palaessa sekä kyseisten kemikaalien rakenne muuttuu vieläkään normisti kovin paljon myrkyllisemmäksi. Aika harva tupakoitsija pääsee tuohon kustannukseen klassista savuketta polttamalla.

Sähkötupakka liike paikat

Vesihöyry ei oo savua, elikkä tän polttaminen on vaaratonta sivullisille henkilöille sekä ennen kaikkea syöpäkäärylettä haitattomampi vaihtoehto käyttäjälle itselleen. Tämän myös havaittiin, että patruunoiden nikotiinitasot eivät vastanneet ilmoitettuja. Sähkötupakasta tulee vähemmän vahingollisia myrkkyjä kuin perinteisestä savukkeesta, tämä tiedetään.

Sanottakoon, että tätä ainetta olemme tottuneet näkemään esim. elintarvikkeissa sekä kosmetiikkatuotteissa. Viraston mukaisesti Green Smoke -yhtiö on mainostanut tupakkalain vastaisesti sähkötupakkatuotteita ja nikotiinittomia nesteitä.