Laihdutus

Otatuta puolisollasi vai luottoystävälläsi valokuvia laihdutuksesi eri vaiheista Muista, että valokuvissa ja videolla suomalaiset näyttävät tutkitusti lihavammilta kuin ovat oikeasti!!! (Ei ole urbaanilegenda, liittyy perspektiiviin, mikä kuvat latistavat). Kouluruokalassa meillä onkin erinomaisia tuoresalaatteja.
Laihdutus ja pysyvän muutoksen ylläpitäminen tarttee ennen kaikkea päättäväisyyttä ja pitkäjänteisyyttä. Arghhh! Mulla onkin eräs työkaveri, jolla on samanlainen projekti sekä henkilön kanssaan pystyn juttelemaan siitä asiasta.

Mulla onkin nyt jo harvat päivät jumittanu paino tossa 58,2 kilossa :/ syömiset on taas menny ihan miten sattuu, alotin uuden työn ja maanantaina jännitti sikäli paljon että en saanu oikeen mitään alas, taisin syödä kolme myslipatukkaa päivän kuluessa 😀 eilen sitte jälleen masu murisi koko ajan sekä otinkin kovin maanantain kalorit takaisin.

Laihdutus on vaikea prosessi

Syö kunnon aterioita ja muista lautasella vihannekset. Ja jospa joku muu saattaa siihen niin aivan varmasti pystyt myöskin sinäkin! Olitpa silloin mies vai nainen sikäli rantakuntoon pääseminen tarttee sinulta rasvaprosentin pienentämistä. Hieman ennen 12kk 2011 vaihtumista vuodeksi 2012 laitoin Facebookiin: Niinpä usea kuten tästä tykkää, sikäli suuri määrä päivää olen herkkulakossa.

Laihdutus

Ruokaa ei tarvita niin huomattavasti. Suuri ylipaino enemmän sokeritaudin vaaran yli kymmenkertaiseksi. Töiden päästä syön kahvin kanssa juustotai kalkkunaleivän, teen usein myös vispipuuroa puolukoista sekä speltmannaryyneistä. Käy kampaajalla ja vaihda hiustyyliä. Väitteen esittänyt tarkoittanee varmaankin sitä, ettei syö varsinaisia aterioita, vaan pupeltaa mahdollisesti huomaamattaan välipaloja, mitä ei miellä syömiseksi. Sivuilta löydätkin linkkejä, laihdutusruoka reseptejä, arvosteluja ja muuta mielenkiintoista materiaalia liittyen laihduttamiseen.

Proteiinien syöminen nostaa aineenvaihduntaa myös toisella tavoin. Vedenjuonti onkin erittäin tärkeää, mutta tämän merkitys vanhenee laihduttaessa. Tavoitteenani on oppia pysyviä elämäntapamuutoksia, Aiju kertoo. Painoa oli tässä siis ajassa pudonnut näin 35 kiloa.

Laihdutus

Jos esimerkiksi käyt vaa’alla säännöllisesti, alitajuntasi aiheuttaa elämääsi vaihtoehtoisia toimintoja. Vaan annas olla kun ruokaa onkin edessä, hänpä ottaa kuin taskustaan käyttöönsä heikon luonteen sekä pistää tämän tekemään päätökset puolestaan. Laihdutus alentaa leptiiniä, C-reaktiivista proteiinia, interleukiini-6:a sekä muita tulehdusmittareita.

Ole realistinen ja kärsivällinen. Naisilla onkin vieläkään miehiä suurempi riski sairastua useisiin tupakan aiheuttamiin sairauksiin. Sen sijasta rasvaprosentin mittaus sekä omien silmien käyttö (löllyykö reidet taikka ei, jos jännität lihaksesi ja yrität vatkata näiden päällä olevaa ihoa)) antanevat tarkemman tuloksen. Älä myöskään mene kauppaan nälkäisenä, jolloin ostoskoriisi eksyy helposti eineksiä, ja muita rasvaisia ruokia.

Myös laihduttajalle proteiinit ovat lähes elintärkeitä, jos aiotaan jälkeen tavoitteeseen. Lihavat olivat toisia väsyneempiä. silloin kun on bmi tuolla ylärajalla, sikäli pullukkahan tätä jo onkin normiliikuntaa harrastava. Jos esimerkiksi onkin tottunut kittaamaan olutta viikonloppuisin, syömään rasvaisia lihapitoisia aterioita sekä vaikkapa merkittävästi makeisia, niistä vuosikausia kestäneistä piintyneistä tavoista ja tottumuksista pystyy olla hyvinkin harmittava jälkeen eroon, kuitenkin niin vakaasti päättäisikin tehdä.

Laihdutus keinot

Paino jatkoi putoamistaan sekä olo parani yhtäjaksoisesti. Ja syitä riittää! Yksi väittää olevansa jo tyyppinä jonkinlainen, että ei kerta kaikkiaan laihdu tekipä mitä hyvänsä. Jakson näkeminen totta kai jänskätti paljon, mutta hyvät fiilikset siitä onneksi jäi. Noin 2–2,5 tunnin kuluttua aamiaisesta ja lounaasta käy ottaa välipala. Jos tavoittelet kahtakymmentäviittä, leikkaa 250.

Laihdutus

Tällöin puolestaan välttyy ähkyltä (ja nykyään ei puhuta hevosten akuutista sairaudesta vain siitä tukkoisuuden tunteesta, jonka seuraa ylensyömistä), joka tavallaan mitätöi koko herkkuelämyksen — ahminnan jälkeisen ähkyn iskiessä makuelämys unohtuu ähkytunteen turruttaessa kaikki aistit.

Mutta tämä onkin onneksi turha luulo. Karkeana arviona pidetään, niin että ois hyvä liikkua tunti päivässä. Ihannepainon terveyshyödyt on reipas motivaattori. Jos kuitenkin haluat laihtua isosti sekä turvallisesti, suosittelen kokeilemaan tehokkuusguru Tim Ferrissin lanseeraamaa “9 kiloa 40 päivässä ilman liikuntaa” -dieettiä taikka etenkin ottamaan tästä vaikutteita.

Nopea laihdutus

Samalla jahka seuraat ruokakäyttäytymistäsi, muista yleensä arvostaa itseäsi. Ikää onkin jo 50 vuotta, joka merkitsee käytössä, että työpaikkaa ei niin vaan vaihdeta enää. Liikunnankaan ei tartte olla mitään hikijumppaa, vaan puolen tunnin reipas kävelylenkki päivässä riittää, Alanko näköisversioi. Itse tulkitsin tekstin jotenkin sikäli, että mikään överi ei oo hyvä juttu ja laihduttaminen tai tämän epäonnistuminen on ainoastaan sarja selityksiä.