Sähkotupakka auttaa

Jos laitteen käyttämisestä tulee huono olo sikäli olet olemassaolevan informaation mukaan valinnut laitteen joka onkin nikotiinipitoisuuden osalta liian vahva höyryttelysi tahtiin nähden. Euroopan komission mukaisesti nikotiinia sisällään pitävät sähkötupakkavalmisteet saattavat kuulua EU:ssa lääkelain piiriin. Neste siirtyy patruunasta höyrystäjään, mikä aiheuttaa vesihöyryä.

Ongelma onkin vielä sama kuten piikkihuumeiden käyttäjillä, vaikka korvaushoidossa saa samaa tavaraa niin ‘nousut’ jäävät saamatta. Suosittelemme vaikka yleensä varmistamaan ravintolassa vai kahvilassa sopiiko tämän käyttäminen – usea kuitenkin nykyään näköisversioi tän savukkeeksi sekä voi kokea tämän häiritsevänä.

Syrjäyttääkö sähkötupakka perinteisen röökin?

Näitä kierteitä on valitettavasti toisiakin, mutta 510 on selvästi yleisin. Tuotteiden mainonta onkin tupakkalain mukaisesti kiellettyä, mutta kieltoa on rikottu toistuvasti. Tavallisessa tupakoinnissa juuri savun messissä tuleva terva toimii nikotiinin viejänä keuhkoihin. Nyrkkisääntö onkin se, että jota suurempi patteri on, sitä kauemmin se kestää.

Tämän lisäksi havaittiin, jotta patruunoiden nikotiinitasot eivät vastanneet ilmoitettuja. Kannattaa vaikka muistaa, jotta sähkötupakka on suunniteltu ainoastaan vieroituskäyttöön. Onko sähkötupakointi tavallista tupakointia edullisempaa? / www.sähkötupakka.eu/sahkotupakka-vuonna-2013 / Sähkötupakan kustannukset normaaliin tupakointiin verrattuna on huomattavasti alhaisemmat, jospa kustannuksia tarkastellaan pitkällä aikavälillä.

Sähkötupakka ei liene noin haitallinen

Nestesäiliö täytetään haluntunlaisella nesteellä, vaihtoehtoina onkin monia eri aromeja, joita saa myös nikotiinittomina. Sähkötupakkaa ( www.sähkötupakka.eu/sahkotupakka-vuonna-201) voi tupakoida joko nikotiinipatruunalla taikka nikotiinittomalla patruunalla. Nikotiini nostaa verenpainetta, rasittaa sydäntä sekä alentaa yleistä terveydentilaa vaan ei ole keuhkoahtauman ja keuhkosyövän aiheuttaja. Samaan aikaan Saksassa pohditaan kyseisen laitteen laillistamista ja sen valjastamista tupakkariippuvuuden hoitoon.

Koska sähkötupakka onkin sähköllä toimiva laite, mikä ei pidä sisällään tupakkakasvista tuotettua ainesta ollenkaan, ei kyseessä oo tupakkatuote. Sittenpä nähdään, mikä sähkötupakan kohtalo täällä on. Itse veikkaan, jotta tuohon uuteen muutokseen ei suhtauduta aivan niin lainkuuliaisesti kuten luulisi. silloin kun tupakanpoltto onkin lopetettu, pääset eroon tupakkayskästä sekä vinkuvasta hengityksestä, hapenottokyky paranee, aromi sekä hajuaisti palautuvat, iho ei ole enää harmaa ja kuiva, hampaatkin valkaistuvat, et enää tuoksu pahalle jne.

Sähkötupakka ja valvira, totuus määräyksistä

Tarkemman hintavertailun löydät täältä. Käytännön tasolla typerää tässäpä onkin se, niin että verorahoja ja työllisyyttä ajetaan nyt sitten pois Suomesta sekä aiheutetaan turhia logistiikkakustannuksia sekä tätä vaikutuksesta päästöjä, jahka kierrätetään tuotteita ulkomaiden läpi.