Laihdutus

Jos esimerkiksi käyt vaa’alla säännöllisesti, alitajuntasi aiheuttaa elämääsi vaihtoehtoisia toimintoja. Vaan annas olla kun ruokaa onkin edessä, hänpä ottaa kuin taskustaan käyttöönsä heikon luonteen sekä pistää tämän tekemään päätökset puolestaan. Laihdutus alentaa leptiiniä, C-reaktiivista proteiinia, interleukiini-6:a sekä muita tulehdusmittareita.

Ole realistinen ja kärsivällinen. Naisilla onkin vieläkään miehiä suurempi riski sairastua useisiin tupakan aiheuttamiin sairauksiin. Sen sijasta rasvaprosentin mittaus sekä omien silmien käyttö (löllyykö reidet taikka ei, jos jännität lihaksesi ja yrität vatkata näiden päällä olevaa ihoa)) antanevat tarkemman tuloksen. Älä myöskään mene kauppaan nälkäisenä, jolloin ostoskoriisi eksyy helposti eineksiä, ja muita rasvaisia ruokia.

Myös laihduttajalle proteiinit ovat lähes elintärkeitä, jos aiotaan jälkeen tavoitteeseen. Lihavat olivat toisia väsyneempiä. silloin kun on bmi tuolla ylärajalla, sikäli pullukkahan tätä jo onkin normiliikuntaa harrastava. Jos esimerkiksi onkin tottunut kittaamaan olutta viikonloppuisin, syömään rasvaisia lihapitoisia aterioita sekä vaikkapa merkittävästi makeisia, niistä vuosikausia kestäneistä piintyneistä tavoista ja tottumuksista pystyy olla hyvinkin harmittava jälkeen eroon, kuitenkin niin vakaasti päättäisikin tehdä.

Laihdutus keinot

Paino jatkoi putoamistaan sekä olo parani yhtäjaksoisesti. Ja syitä riittää! Yksi väittää olevansa jo tyyppinä jonkinlainen, että ei kerta kaikkiaan laihdu tekipä mitä hyvänsä. Jakson näkeminen totta kai jänskätti paljon, mutta hyvät fiilikset siitä onneksi jäi. Noin 2–2,5 tunnin kuluttua aamiaisesta ja lounaasta käy ottaa välipala. Jos tavoittelet kahtakymmentäviittä, leikkaa 250.

Laihdutus

Tällöin puolestaan välttyy ähkyltä (ja nykyään ei puhuta hevosten akuutista sairaudesta vain siitä tukkoisuuden tunteesta, jonka seuraa ylensyömistä), joka tavallaan mitätöi koko herkkuelämyksen — ahminnan jälkeisen ähkyn iskiessä makuelämys unohtuu ähkytunteen turruttaessa kaikki aistit.

Mutta tämä onkin onneksi turha luulo. Karkeana arviona pidetään, niin että ois hyvä liikkua tunti päivässä. Ihannepainon terveyshyödyt on reipas motivaattori. Jos kuitenkin haluat laihtua isosti sekä turvallisesti, suosittelen kokeilemaan tehokkuusguru Tim Ferrissin lanseeraamaa “9 kiloa 40 päivässä ilman liikuntaa” -dieettiä taikka etenkin ottamaan tästä vaikutteita.

Nopea laihdutus

Samalla jahka seuraat ruokakäyttäytymistäsi, muista yleensä arvostaa itseäsi. Ikää onkin jo 50 vuotta, joka merkitsee käytössä, että työpaikkaa ei niin vaan vaihdeta enää. Liikunnankaan ei tartte olla mitään hikijumppaa, vaan puolen tunnin reipas kävelylenkki päivässä riittää, Alanko näköisversioi. Itse tulkitsin tekstin jotenkin sikäli, että mikään överi ei oo hyvä juttu ja laihduttaminen tai tämän epäonnistuminen on ainoastaan sarja selityksiä.