Korvaako sähkötupakka perinteisen röökin?

Taksiliiton hallitus päätti linjauksesta, jahka sähkötupakointi käsitettiin olevan herättänyt kysymyksiä. Nikotiinipitoisia nesteitä voi silti ostaa ETA-alueelta sekä maahantuoda Suomeen omaa käyttöä varten. Tupakkaa poltettaessa ihmiskehoon syntyy yli neljä tuhatta erillaista kemikaalia kuin tervaa, häkää, syanidia, hillimonoksidia, typpioksidia, vetysianidia sekä ammoniakkia. Markkinoilla on myöskin peinteisen savukkeiden näköisiä sähkötupakka-malleja missä on lisäksi päässä palamista imitoiva led-valo täten myöskin myös visuaalisesti sekä tuntumaltaan sähkötupakka onkin tyydyttävä.

Sähkötupakkaa

Useimmiten vekotin koostuu kolmesta osasta: patruunasta, lämmityselementistä ja pienestä ladattavasta akusta. Ilmiö on markkinoilla oikeastaan verrattain uusi, vain tämä onkin saavuttanut heti huomattavan merkittävän suosion varsinkin tupakoitsijoiden keskuudessa. sähkötupakkaa saat käyttää joissa tahansa, että sähkötupakan muodostama höyry ei tuota muille terveys- eivätkä hajuhaittoja.

Sähkötupakka ja tupakan lopettaminen

Sillä tosin saattaa ladata monia eri kokoisia litium-akkuja. Asennettuasi patruunan paikoilleen saat odotella hetken niin että nestemmäinen aine lähtee imeytymään höyrystäjään. Käytännössä kaikissa sähkötupakoissa onkin ladattavat akut, vaihtelu käy enimmäkseen akun koosta sekä tätä myöten akkukestosta.

Yrittäjä kummeksuu sitä, niin että yritykset selventää pelisääntöjä EU:n pidä sisällään vesittyvät kansallisiin poikkeuksiin. Jos tämä kuullostaa paljolta, kannattaa harkita LOW vahvuutta tällöin se vastaa noin puolikasta askia. Nuorten suosimalla You Tube -sivustolla onkin havainnollisia esittelyvideoita, kuinka sähkötupakkaa käytetään.

WHO ei sentään sulje pois mahdollisuutta, niin että sitä voitaisiin käyttää tulevaisuudessa tupakoinnin lopettamisessa, jospa tieteellinen tutkimus niin selkeästi näyttää. Keskikokoisen, toteen ladatun akun käyttöaika on näin 4 tuntia taikka toisinsanoen 5-10 normaalia tupakkaa tilalle suunniteltu aika. Sähkötupakka käy joka tapauksessa edullisemmaksi, kuin tavallinen savuke. WHO kanta on, niin että laitetta ei ole tieteellisesti osoitettu toimivaksi tupakoinnin lopettamisen apuvälineeksi.

Sähkötupakka verkosta

Nikotiininestettä voi lisätä myöskin suoraan höyrystimeen ja tavallaan säätää nikotiinipitoisuutta lennossa. Atomisaattori on pienempi metallinen lohko ja nestesäiliö onkin yleensä kirkas sekä mutta on osa josta höyryimetään. Sosiaali- ja terveysministeriön neuvottelevan virkamiehen Meri Paavolan mukaisesti Suomen lainsäädäntöön direktiivi ei olemassaolevan informaation mukaan nimenomaan vaikuta.